Bruggink fit genoeg voor rentree tegen Willem II

Twee dagen na het signeren van zijn contract maakt Arnold Bruggink mogelijk al zijn rentree voor FC Twente. De middenvelder behoort tot de voorlopige wedstrijdselectie voor het midweekse duel met Willem II.

Bruggink fit genoeg voor rentree tegen Willem II

De 34-jarige Bruggink keerde maandag definitief terug in Enschede. Na dertien jaar verbond hij zich tot het einde van het seizoen aan de club waar hij in 1994 debuteerde in de Eredivisie.

Bruggink is ook fit genoeg om woensdag tegen Willem II binnen de lijnen te komen. De oud-international behoort daarom tot de selectie van trainer Michel Preud'homme, die woensdag nog wel zijn selectie van twintig naar achttien man terug brengt. Naast een van de drie keepers valt één veldspeler buiten de boot voor de ontmoeting in Tilburg.

De Belgische trainer kan tegen Willem II geen beroep doen op Wout Brama. De middenvelder is net als afgelopen zondag tegen ADO Den Haag door een hamstringblessure niet inzetbaar. Nicky Kuiper raakte in dat duel geblesseerd aan zijn knie. De verdediger is net als Bart Buysse en Emir Bajrami voorlopig ook niet beschikbaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen