Bronzen Stier-nominaties voor Cassierra, Hendriks, Groeneveld en Dianessy

Reacties

Mateo Cassierra, Djibril Dianessy, Arnaut Groeneveld en Sam Hendriks zijn de kanshebbers op de Bronzen Stier voor de beste speler van de eerste periode in de Jupiler League.

Bronzen Stier-nominaties voor Cassierra, Hendriks, Groeneveld en Dianessy

Go Ahead Eagles-spits Hendriks mag zich voorlopig met tien goals topscorer van de Eerste Divisie noemen. Ajax-aanvaller Cassierra deelt met acht treffers de tweede plaats in dit klassement. Dianessy was in de eerste maanden van het seizoen een van de smaakmakers bij Fortuna Sittard, waar Groeneveld bijna wekelijks uitblinkt voor NEC.

Via de website van de Jupiler League kan tot dinsdagavond 23.00 uur worden gestemd op een van de vier genomineerden, die tot stand zijn gekomen door stemmen van de aanvoerders en trainers uit de Jupiler League. Uiterlijk woensdagmiddag wordt de winnaar bekend en wordt ook duidelijk wie de Bronzen Stieren in de categorieën beste trainer, beste talent en topscorer van de eerste periode in de wacht slepen.

De periodetitel werd vrijdagavond een prooi voor Jong Ajax. Doordat de beloften niet kunnen promoveren, ging het play-offticket naar NEC. Fortuna Sittard, dat op pole positon lag, deed zichzelf de das om door te verliezen bij De Graafschap.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.