Brighton weet voor de verandering een topspeler te behouden

Reacties

Moisés Caicedo heeft zijn contract bij Brighton & Hove Albion verlengd. De Premier League-club leek afgelopen winter afscheid te moeten nemen van de middenvelder, net zoals dat eerder met andere sterspelers gebeurde. Brighton gaat er nu vanuit dat Caicedo wél blijft.

Brighton weet voor de verandering een topspeler te behouden
© Pro Shots

Het vorige contract van de Ecuadoraan liep tot medio 2025, daar is nu twee jaar aan vastgeplakt. Ook heeft Brighton een optie om de verbintenis met een seizoen te verlengen. Met name Arsenal zat deze winter achter de handtekening van Caicedo aan, maar Brighton veegde astronomische biedingen van tafel.

Brighton is een vaak gezochte club op de transfermarkt. In het verleden raakte de nummer acht van de Premier League spelers als Marc Cucurella, Yves Bissouma, Leandro Trossard, Neal Maupay, Ben White en Dan Burn kwijt aan competitiegenoten. Het is uiteraard niet uitgesloten dat Caicedo komende zomer alsnog vertrekt bij Brighton, maar manager Roberto De Zerbi ziet dit als een juiste stap richting een succesvolle toekomst. 'Dit maakt ons sterker als we richting onze doelen gaan.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.