Brighton waardeert contract Van Hecke voor derde keer in paar maanden tijd op

Reacties

Jan Paul van Hecke heeft maar weer eens een nieuw contract getekend bij Brighton & Hove Albion. Het is al de derde keer in dit kalenderjaar dat zijn verbintenis is opgewaardeerd.

Brighton waardeert contract Van Hecke voor derde keer in paar maanden tijd op
© Pro Shots

De 23-jarige Van Hecke is uitgegroeid tot een belangrijke basisspeler bij Brighton en wordt daarvoor beloond. Nadat eerst een optie in zijn contract was gelicht, tekende de verdediger in de zomer een verbeterde verbintenis tot medio 2025. Nu heeft hij er nog twee jaar aan vastgeplakt en ligt de Nederlands jeugdinternational tot de zomer van 2027 vast in het Amex Stadium.

'Ik ben hier heel blij mee', zegt Brighton-coach Roberto De Zerbi op de clubsite van Brighton. 'Jan Paul verdient dit. Hij wordt een hele, hele goede speler.'

Brighton kocht Van Hecke drieënhalf jaar geleden van NAC Breda en verhuurde hem vervolgens aan eerst SC Heerenveen en vervolgens Blackburn Rovers. Vorig seizoen speelde Van Hecke vijftien wedstrijden voor Brighton en dit voetbaljaar staat de teller al op zeventien duels. Bij de laatste zes competitiewedstrijden die de ploeg van De Zerbi speelde, stond Van Hecke in de basis.

Lees via VI PRO meer over Jan Paul van Hecke bij Brighton:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.