Brama hard op weg naar FC Twente

Reacties

Wout Brama keert na vier jaar terug bij FC Twente. De club uit Enschede staat op het punt de 31-jarige middenvelder over te nemen van Central Coast Mariners, waar hij nog een contract tot medio 2019 had.

Brama hard op weg naar FC Twente

Al op 9 mei begonnen de gesprekken tussen Brama en FC Twente, dat eind april uit de Eredivisie degradeerde. De middenvelder zou de eerste versterking voor de Tukkers zijn sinds de aftocht naar de Jupiler League. FC Twente hoopt Brama spoedig te kunnen presenteren.

Brama speelde eerder van 1999 tot 2014 voor FC Twente. In die periode kwam hij tot liefst 316 officiële wedstrijden in de hoofdmacht en scoorde hij acht keer. Hij groeide bij de club uit Enschede zelfs uit tot international; Brama speelde drie wedstrijden in het Nederlands elftal.

Na zijn vertrek bij FC Twente, waarmee hij in 2010 kampioen werd en een seizoen later de KNVB-beker won, speelde Brama tweeënhalf jaar voor PEC Zwolle. In januari 2017 ging hij aan de slag bij FC Utrecht, maar een half jaar later stapte hij weer over naar Central Coast Mariners.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.