Boussoufa baalt van fans die om Ziyech scandeerden

Reacties

Mbark Boussoufa vindt het jammer dat enkele Marokkaanse fans woensdag de naam van Hakim Ziyech scandeerden tijdens de oefeninterland tegen het Nederlands elftal.

Boussoufa baalt van fans die om Ziyech scandeerden

'De supporters begonnen heel enthousiast aan het duel. Zodra er een doelpunt viel (Oranje kwam op 0-1, red.) gingen ze de naam van iemand anders roepen. Dan heb je geen respect tegenover je eigen spelers. Maar goed, het is een hele soap', sprak Boussoufa tegenover FOX Sports.

Boussoufa vindt het ook 'logisch en terecht' dat bondscoach Hervé Renard in de slotfase enkele fans erop aansprak te veel de naam van Ziyech te scanderen en niet achter de ploeg te staan.

De in Amsterdam geboren spelmaker, die de eindstandbepalende 1-2 maakte, vindt niet dat hij de aangewezen man is om de strijdende partijen bijeen te brengen. 'Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen mening. Ik kan alleen voor mezelf zeggen dat ik het een eer vind om te worden opgeroepen. Anderen moeten het zelf weten.'

Ziyech besloot niet in te gaan op een invitatie voor de Marokkaanse nationale ploeg. Die uitnodiging was op zich verrassend, aangezien de Ajacied begin dit jaar nog werd gepasseerd voor de selectie voor de strijd om de Afrika Cup. 'Hij moet zichzelf niet boven de groep plaatsen, want dan maakt hij een grote fout', zei Renard dinsdag tijdens een persconferentie richting het duel met Oranje.

'Duo De Ligt en Hoedt maakt sterke indruk bij Oranje'

'Duo De Ligt en Hoedt maakt sterke indruk bij Oranje'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.