Bosz verklapt basisplaats Tillman, mogelijk meer wijzigingen tegen Arsenal

Reacties

Malik Tillman start dinsdagavond in de basis bij PSV in het laatste Champions League-duel met Arsenal. Dat heeft trainer Peter Bosz verklapt tijdens zijn perspraatje.

Bosz verklapt basisplaats Tillman, mogelijk meer wijzigingen tegen Arsenal
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 1
Arsenal
Arsenal

Tillman startte afgelopen donderdag ook al in de basis tegen SC Heerenveen als linksbuiten, omdat Noa Lang en Hirving Lozano geblesseerd zijn en Yorbe Vertessen rust nodig had. Tegen Arsenal verschijnt de 21-jarige Amerikaan, dit seizoen wordt gehuurd van Bayern München, opnieuw aan de aftrap. Dat bevestigde Bosz tijdens zijn perspraatje.

Lang en Lozano zullen tegen Arsenal nog altijd niet van de partij zijn, ook omdat de Mexicaan is geschorst. Jerdy Schouten is waarschijnlijk ook niet inzetbaar, al moet Bosz nog met de medische staf praten over de blessure van de 26-jarige middenvelder. Jordan Teze traint wel weer mee, nadat hij in de topper tegen Feyenoord een hoofdblessure opliep.

Omdat PSV al geplaatst is voor de achtste finale van de Champions League, gaat Bosz een aantal nieuwe spelers de kans geven tegen Arsenal. 'We gaan tegen Arsenal niet een heel ander elftal in het veld sturen. Maar jongens die het goed doen vanaf de bank, moet je het wel gunnen te spelen. Morgen is daarvoor de gelegenheid', aldus de trainer van PSV.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep B UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
6
4
1
1
16-4
+12
13
2
PSV
6
2
3
1
8-10
-2
9
3
Lens
6
2
2
2
6-11
-5
8
4
Sevilla
6
0
2
4
7-12
-5
2
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.