Bosz kritisch: 'Gewonnen dankzij de wissels, niet dankzij de basiself'

Reacties

PSV is het nieuwe seizoen met drie overwinningen op rij begonnen, maar ook na de eerste zege in de Eredivisie was trainer Peter Bosz kritisch. De lof ging uit richting de wisselspelers, niet de basiself.

Bosz kritisch: 'Gewonnen dankzij de wissels, niet dankzij de basiself'
© ESPN
PSV
PSV
2 - 0
FC Utrecht
FC Utrecht

'Ik vond het niet goed', begon Bosz bij ESPN. 'Ik heb me in de eerste helft zelfs lopen ergeren en dat heb ik niet vaak. Het tempo lag veel te laag, niemand was in beweging, we stonden veel te veel stil met de bal aan de voet', somde de coach op. 'Het laatste half uur was een stuk beter, toen zetten we FC Utrecht meer vast.'

Bosz bracht na rust spelers als Ismael Saibari en Yorbe Vertessen in en met name over eerstgenoemde, die de assist op de 2-0 van de Belg leverde, was Bosz zeer te spreken. 'Ik ben heel blij met hoe de andere jongens zijn ingevallen, zo moet dat. Als ik zie hoe Ismael invalt, dankzij deze wissels hebben we gewonnen, niet dankzij de jongens die gestart zijn. Daar ben ik van overtuigd.' Een week geleden was Saibari ook al belangrijk als invaller, toen hij de assist op Noa Lang leverde in het duel met Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.