Bosz krijgt beschikking over City-groeibriljant Sancho

Reacties

Borussia Dortmund en Manchester City zijn het eens geworden over de transfer van Jadon Sancho. De zeventienjarige aanvaller krijgt het nummer van Ousmane Dembélé.

Bosz krijgt beschikking over City-groeibriljant Sancho

Sancho stond te boek als een van de grootste talenten in de opleiding van Manchester City. Maar uit vrees voor te weinig speeltijd in de hoofdmacht van The Citizens had hij zijn zinnen gezet op een vertrek. Onder trainer Peter Bosz rekent hij op betere perspectieven.

De aanvaller had de clubs voor het uitkiezen, maar de Engelse jeugdinternational zag het meeste heil in Borussia Dortmund. De Duitse club staat bekend om de kansen die aanstormende talenten krijgen. De aanvaller tekent een contract voor drie jaar. Met de transfer is naar verluidt een bedrag gemoeid van acht miljoen euro.

'We zijn zeer opgetogen dat Jadon Sancho, een van de grootste talenten in het Europese voetbal, graag voor ons wilde en zal spelen', vertelde technisch directeur Michael Zorc op de clubwebsite. Hij krijgt in Dortmund rugnummer zeven, dat tot diens vertrek naar Barcelona was weggelegd voor Dembélé.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.