Bosz geeft update over ziekenboeg PSV: twee afmeldingen en een twijfelgeval

Reacties

PSV kan zaterdag in het thuisduel met Vitesse nog geen beroep doen op Ismael Saibari en Ricardo Pepi. Beide spelers zijn niet op tijd hersteld voor de wedstrijd tegen de hekkensluiter. Achter de naam van Hirving Lozano staat nog een vraagteken.

Bosz geeft update over ziekenboeg PSV: twee afmeldingen en een twijfelgeval
PSV
PSV
6 - 0
Vitesse
Vitesse

Saibari kwam sinds de heenwedstrijd tegen Borussia Dortmund in de Champions League niet meer in actie. De Marokkaanse international moet ook de ontmoeting met Vitesse aan zich voorbij laten gaan. Dat geldt ook voor Pepi, die zich vorige week geblesseerd moest afmelden voor het duel met AZ. De stand-in van Luuk de Jong is ook tegen Vitesse niet beschikbaar. Beide spelers trainen individueel.

De blessure van Pepi maakte tegen de nummer vier van de Eredivisie de weg vrij voor het debuut van Jesper Uneken. De negentienjarige aanvaller luisterde zijn eerste minuten in het shirt van PSV op met een doelpunt. In de blessuretijd zorgde Uneken voor het slotakkoord door van dichtbij de 5-1 binnen te werken.

Lozano en Babadi
Lozano is weer aangesloten bij de groepstraining van PSV. Zaterdag volgt een besluit over het meespelen van de Mexicaan tegen Vitesse. Hoe het met de blessure van Isaac Babadi zit, kon Peter Bosz nog niet zeggen. De achttienjarige middenvelder verliet donderdag geblesseerd de training en moet nog worden onderzocht. Bosz gaat er niet vanuit dat Babadi er tegen de Arnhemmers bij is.

Het duel tussen de koploper en de hekkensluiter wordt zaterdag om 16.30 uur afgetrapt in het Philips Stadion. Heurelho Gomes, voormalig doelman en huidig ambassadeur van PSV, is aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.