Bosz denkt niet dat uitgevallen Lang fit genoeg is voor Oranje

Reacties

Peter Bosz denkt niet dat Noa Lang fit genoeg zal zijn om zich maandag te melden bij Oranje. Die verwachting sprak de PSV-trainer zondagavond uit nadat hij de buitenspeler tijdens de eerste helft van het duel met Sparta Rotterdam moest wisselen wegens een hamstringblessure.

Bosz denkt niet dat uitgevallen Lang fit genoeg is voor Oranje
© Pro Shots
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
0 - 4
PSV
PSV

'Iets soortgelijks had hij al twee keer eerder dit seizoen. Hij kan alles doen, maar niet volledig sprinten. Het was het risico niet waard hem te laten staan en dat hij ernstiger geblesseerd zou raken', sprak Bosz bij ESPN na de 0-4 zege op Het Kasteel. 'Ik denk niet dat hij Oranje haalt. Laten we maar even kijken.'

De blessure van Lang is slecht nieuws voor PSV én Oranje. De vleugelflitser maakt deel uit van de selectie van Ronald Koeman voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk (13 oktober) en Griekenland (16 oktober).

Oranje kan een nieuw blessuregeval missen als kiespijn. Onder anderen Sven Botman, Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Memphis Depay en Cody Gakpo zijn niet inzetbaar. Steven Berghuis kampt met een kuitblessure en miste daardoor zondag het treffen tussen Ajax en AZ.

Lang werd op Het Kasteel afgelost door Hirving Lozano. Eerstgenoemde is tijdens dit Eredivisie-seizoen reeds goed geweest voor vier goals en één assist.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.