Borussia Dortmund meldt zich voor gewilde Bakayoko

Reacties

Borussia Dortmund heeft zich gemeld bij de entourage van Johan Bakayoko. Van de rechtsbuiten van PSV is bekend dat hij er heel goed op staat en naar verwachting zullen Die Schwarzgelben niet de enige en de laatste zijn die de Belg willen inlijven.

Borussia Dortmund meldt zich voor gewilde Bakayoko
© Pro Shots

Dat Bakayoko er goed op staat in Europa, is bekend. Eén seizoen geleden wilde Paris Saint-Germain al toeslaan tijdens de winter en afgelopen zomer waren Premier League-clubs Burnley en Brentford nog in de race, waarbij laatst genoemde club veertig miljoen euro wilde neertellen. Bakayoko koos er uiteindelijk voor om gezien zijn ontwikkeling in Eindhoven te blijven, maar staat komende zomer dus weer voor een keuze.

PSV staat erom bekend dat het in een seizoen één of twee grote transfers moet doen en in Eindhoven houdt iedereen rekening met een vertrek van Bakayoko. Technisch directeur Earnest Stewart stak onlangs bij Studio Voetbal ook niet onder stoelen of banken dat de kans groot is dat de aanvaller vertrekt.

Bakayoko maakt dit seizoen een goed seizoen door in de Eredivisie. De aanvaller heeft het rendement waar het afgelopen jaar nog wat aan schortte stevig opgekrikt. In 43 officiële wedstrijden staat de productie in totaal op 11 goals en 14 assists. Afgelopen zaterdag kwam Bakayoko nog één keer tot scoren en gaf hij één assist tegen AZ.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer J. Bakayoko
Meer over J. Bakayoko
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.