Borussia Dortmund doet bod van 33 miljoen op Haller

Reacties

Borussia Dortmund wordt zeer waarschijnlijk de nieuwe club van Sébastien Haller. De Duitse topclub wil de Frans Ivoriaanse spits van Ajax per direct overnemen en heeft een eerste bod uitgebracht.

Borussia Dortmund doet bod van 33 miljoen op Haller
© Pro Shots

Dortmund is al langere tijd geïnteresseerd in Haller en zou bereid zijn om 33 miljoen euro te betalen voor Haller, die bij Ajax nog een contract heeft tot medio 2025. De spits maakte afgelopen seizoen als topscorer veel indruk in de Champions League, onder meer in de duels met Dortmund.

Haller kwam anderhalf jaar geleden voor 22,5 miljoen euro over van West Ham United. Daarmee was de voormalige aanvaller van onder meer FC Utrecht de recordaankoop in de geschiedenis van Ajax. Nu kunnen de Amsterdammers hem met winst doorverkopen.

Haller speelde in het verleden al eens in Duitsland. Na zijn vertrek bij Utrecht kwam de aanvaller twee seizoenen uit voor Eintracht Frankfurt, waar hij een toptransfer naar West Ham United verdiende.

Dortmund raakte deze zomer spits Erling Haaland kwijt aan Manchester City. In de persoon van Karim Adeyemi van Red Bull Salzburg werd er al een nieuwe aanvaller aangetrokken. Haller moet er dus ook nog bij gaan komen. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.