Bondscoach Egypte optimistisch over herstel Salah

Reacties

De Egyptische bondscoach Héctor Cúper heeft goede hoop dat hij bij de start van het WK een beroep kan doen op Mohamed Salah. De sterspeler herstelt van een schouderblessure die hij vorige week opliep in de Champions League-finale met Liverpool tegen Real Madrid.

Bondscoach Egypte optimistisch over herstel Salah

'We zijn optimistisch', zei Cúper vrijdag nadat Egypte in een oefeninterland doelpuntloos gelijkspeelde tegen Colombia. 'Ieder medisch rapport wijst uit dat hij het gaat redden, maar we moeten er nog steeds rekening mee houden dat het toch niet het geval is.'

Teamdokter Mohamed Abul-Ela zei eerder dat de aanvaller maximaal drie weken uit de roulatie zal zijn. In dat geval zou hij Egypte dus van dienst kunnen zijn op het WK, maar als hij ook daadwerkelijk drie weken buitenspel staat, mist hij de eerste groepswedstrijd tegen Uruguay op 15 juni.

'Salah is niet makkelijk te vervangen, daar is geen twijfel over mogelijk', sprak Cúper. 'Hij is een wapen voor ons, vooral in de counter waarin hij gebruik maakt van zijn snelheid. Daar hadden we het tegen Colombia moeilijk mee.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.