Bologna-gelijkspel tegen Hellas overwinning voor Mihajlovic

Reacties

Bologna heeft een punt overgehouden aan het emotionele bezoek aan Verona. Hellas bleef ondanks een snelle rode kaart overeind.

Bologna-gelijkspel tegen Hellas overwinning voor Mihajlovic
Hellas Verona
Hellas Verona
1 - 1
Bologna
Bologna

De start van Bologna van het nieuwe seizoen was er eentje om nimmer te vergeten. Trainer Sinisa Mihajlovic had er ondanks zijn ernstige ziekte voor gekozen op de bank plaats te nemen. De Serviër, die een agressieve vorm van leukemie heeft, zag hoe zijn ploeg deze opvallende actie beantwoordde met een positieve start.

Na bijna een kwartier zag Hellas Verona-verdediger Pawel Dawidowicz geen andere optie dan Riccardo Orsolini onreglementair af te stoppen. De Pool moest die actie bekopen met een rode kaart en een strafschop, die Nicola Sansone omzette in een treffer.

Met een man minder kwam Hellas in de 37ste minuut langszij. Miguel Veloso zorgde met een zeer fraaie vrije trap voor de gelijkmaker. Met Mitchell Dijks en Stefano Denswil in de basis bleven alle pogingen van Bologna er nog een zege uit te slepen tevergeefs. Zodoende kon Sofyan Amrabat ook met een goed gevoel van het veld stappen na zijn debuut voor Hellas, al was de wedstrijd vooral een overwinning voor Mihajlovic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.