Ernstig zieke Mihajlovic verlaat ziekenhuis om Bologna te coachen

Reacties

Tijdens zijn loopbaan was Sinisa Mihajlovic een keiharde, maar zelfs in een heel bijzondere situatie blijkt de Serviër over ongekende wilskracht te beschikken. Na veertig dagen in een ziekenhuis te hebben gelegen, waar hij behandeld werd voor agressieve vorm van leukemie, heeft de trainer zich bij de spelers van Bologna gevoegd voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen.

Ernstig zieke Mihajlovic verlaat ziekenhuis om Bologna te coachen

Anderhalve maand geleden maakte Mihajlovic via een speciale persconferentie bekend dat er bloedkanker bij hem was geconstateerd. Na de eerste weken van behandeling pakte hij de coaching weer op vanuit zijn ziekenhuisbed, wat hem op veel lof kwam te staan. Mihajlovic maakt het echter op een positieve manier nog bonter door zich zondagavond gewoon weer te melden voor de spelersgroep.

Bologna staat zondag tegenover Hellas Verona in de eerste speelronde van de Serie A en Mihajlovic kwam in de ochtend met de verrassing voor zijn spelers. In Italiaanse media wordt al gesproken over het ultieme bewijs van moed en wilskracht. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt in Verona.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.