Bojan verlengt abonnement op verhuur en duikt op in Spanje

Reacties

Oud-Ajacied Bojan Krkic komt dit seizoen uit in zijn geboorteland Spanje. De aanvaller wordt door zijn club Stoke City verhuurd aan Alavés.

Bojan verlengt abonnement op verhuur en duikt op in Spanje

Meer Spaanse clubs toonden interesse, maar Alavés heeft de strijd om de 27-jarige aanvaller gewonnen. Doordat Bojan al langer niet meer voorkomt in de plannen van manager Mark Hughes, werd hij afgelopen half jaar al verhuurd aan FSV Mainz 05. Voor de Bundesliga-club kwam hij tot elf wedstrijden.

Door het aantrekken van Jesé Rodriguez en Eric Maxim Choupo-Moting was Bojan deze zomer nog verder gedaald op de ladder van Stoke, waar hij sinds 2014 speelde.

Bojan speelde eerder al in La Liga bij Barcelona. Het jeugdproduct van de Catalanen verliet de club, waar hij tot 2011 zijn wedstrijden voor speelde, in het seizoen 2011/12 op huurbasis voor AS Roma. Na een teleurstellend avontuur in Rome werd hij verhuurd aan AC Milan, maar ook hier kwam hij niet erg uit de verf. In het seizoen 2013/14 vertrok hij naar Ajax, waar hij in 24 Eredivisie-duels tot vier treffers kwam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.