Boëtius en vijf jeugdspelers met Feyenoord naar De Lutte, Hendrix ontbreekt

Reacties

Feyenoord belegt maandag tot en met woensdag een mini-trainingskamp in De Lutte. Dat doen de Rotterdammers met onder anderen Jean-Paul Boëtius en vijf jeugdspelers in de gelederen. Jorrit Hendrix is een opvallende afwezige.

Boëtius en vijf jeugdspelers met Feyenoord naar De Lutte, Hendrix ontbreekt
© Pro Shots

Verdedigers Mimeirhel Benita, Denzel Hall, Sem Valk, Quilindschy Hartman en offensieve middenvelder Noah Naujoks stapten maandag in de bus naar Overijssel. Mike Kleijn is geblesseerd en blijft achter in Rotterdam. Ook Jorrit Hendrix en Mats Wieffer ontbreken. Naast de vijf talenten blijft ook Boëtius bij de groep. De oud-speler van de club vertrok deze zomer transfervrij bij FSV Mainz 05 en traint in afwachting van een nieuwe club mee bij zijn voormalige werkgever.

Feyenoord belegt maandagavond de eerste training in De Lutte. Dinsdag en woensdag komen daar nog eens vier sessies bij. De ochtendtrainingen mogen worden bijgewoond door supporters, de avondtrainingen worden afgewerkt achter gesloten deuren. Zondag staat de volgende oefenwedstrijd op het programma. Dan komt het Olympique Lyon van Peter Bosz op bezoek in Rotterdam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.