Boer krijgt bierdouche, Heracles keurt actie af

Reacties

Diederik Boer zal na afloop van Heracles Almelo - PEC Zwolle (2-1) snel onder de douche zijn gesprongen. De doelman van de Zwollenaren kreeg vlak voor tijd een volle beker bier over zich heen van een Heracles-fan.

Boer krijgt bierdouche, Heracles keurt actie af

De supporter kon smakelijk lachen om zijn eigen actie, maar Boer was not amused. De doelman wilde bijna de bal naar de man toegooien, maar hield zich in om vervolgens een doeltrap te nemen. Heracles heeft na afloop van de wedstrijd middels een tweet afstand genomen van de actie en gaat met de fan in gesprek.

Boer tilde juist niet zo zwaar aan het incident. 'Ja, dat gebeurt af en toe', zei hij tegen de NOS. 'Dat hoort erbij. Het is geven en nemen in zo'n relatie. Voor mij is er niets aan de hand, hoor.'

Heracles kwam wel als sterkste uit de strijd met de Zwollenaren. Het betekende voor de bezoekers alweer de vijfde competitienederlaag na de winterstop.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.