Boadu scoort, maar mist weerzien met Stengs

Reacties

Ondanks een scorende Myron Boadu heeft AS Monaco woensdagavond naast een plek in de finale van de strijd om de Coupe de France gegrepen. In de strafschoppenserie tegen FC Nantes ging het mis voor de Monegasken.

Boadu scoort, maar mist weerzien met Stengs
© Pro Shots
Nantes
Nantes
ns
2 - 2
Monaco
Monaco

Boadu moest zich tevreden stellen met een plek op de bank en zag vlak na zijn invalbeurt in de 72ste minuut de 2-1 van FC Nantes vallen, via Samuel Moutoussamy. De ex-speler van AZ sloeg vlak daarna zelf toe met een rake kopbal. Boadu kon een succesje wel gebruiken: in de Ligue 1 scoorde hij pas eenmaal en ook in Europa was het één keer raak, tegen PSV.

Halverwege stond het overigens 1-1: Guillermo Maripan zette AS Monaco op voorsprong, waarna Djibril Sidibé zijn eigen doelman passeerde. Na de goal van Boadu werd er niet meer gescoord, waardoor een strafschoppenserie de beslissing moest brengen. Daarin faalden Wissam Ben Yedder en Aurélien Tchouaméni, terwijl FC Nantes foutloos bleef.

Dinsdag maakte OGC Nice in de andere halve finale een einde aan het bekeravontuur van vierdeklasser Versailles. Boadu loopt dus een weerzien met zijn ex-teamgenoot Calvin Stengs mis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.