Boadu mag hopen op debuut: Twente-aanwinst in selectie voor duel met RKC

Reacties

Myron Boadu kan zaterdag in het thuisduel met RKC Waalwijk zijn debuut maken voor FC Twente. De winteraanwinst is speelgerechtigd en maakt deel uit van de wedstrijdselectie. Ook Anass Salah-Eddine zit erbij.

Boadu mag hopen op debuut: Twente-aanwinst in selectie voor duel met RKC
FC Twente
FC Twente
3 - 0
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk

Boadu kwam op Deadline Day alsnog over van AS Monaco. De 23-jarige aanvaller wordt gehuurd van de nummer vier van de Ligue 1 en moet het vertrek van Manfred Ugalde naar Spartak Moskou opvangen. Voor de camera van ESPN gaf Boadu donderdag na zijn transfer aan op zeventig, tachtig procent van zijn kunnen te zitten.

Naast Boadu is ook Salah-Eddine erbij in de Grolsch Veste. Dat is niet voor het eerst, want de linksback kwam vorig seizoen al op huurbasis uit voor FC Twente. De Tukkers namen Salah-Eddine de afgelopen transferwindow definitief over van Ajax. De jeugdinternational zette zijn handtekening onder een contract voor drieënhalf jaar.

Max Bruns ontbreekt nog tegen RKC. De verdediger kreeg rood in het uitduel met NEC en zit het laatste duel van zijn schorsing uit. De wedstrijd tegen de oude club van trainer Joseph Oosting begint zaterdag om 16.30 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.