Blunderende Onana begint dramatisch aan Afrika Cup

Reacties

Voor Andre Onana is het toernooi om de Afrika Cup zondag niet bepaald lekker begonnen. De doelman van Ajax ging in de openingswedstrijd direct gigantisch in de fout. Daardoor stond gastland Kameroen al na ruim twintig minuten op achterstand.

Blunderende Onana begint dramatisch aan Afrika Cup
Kameroen
Kameroen
2 - 1
Burkina Faso
Burkina Faso

Het toernooi leek aanvankelijk nog een fijn uitstapje om weer eens een serie wedstrijden te kunnen keepen. Want sinds de terugkeer na zijn schorsing door het nemen van een verkeerd pilletje komt Onana bij Ajax nauwelijks meer in het stuk voor. Remko Pasveer is eerste keuze geworden en de Kameroener mag slechts af en toe opdraven bij wedstrijden van minder belang.

Desondanks is de start van de Afrika Cup een slechte te noemen voor Onana. De keeper ging in de eerste helft op onbegrijpelijke wijze onder een bal door, waardoor tegenstander Burkina Faso via Gustavo Sangaré op voorsprong kwam (0-1).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.