Blunder op Frans voetbalgala: 'Hoe is het om met Mbappé te spelen?'

Reacties

Marshall Munetsi keek vreemd op op de rode loper van het Franse voetbalgala. De middenvelder van Stade Reims werd door het journaille aangehouden voor een vraag over Kylian Mbappé. De journalist in kwestie dacht echter dat hij met een andere speler te maken had.

Blunder op Frans voetbalgala: 'Hoe is het om met Mbappé te spelen?'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Terwijl Munetsi tijd maakte voor de pers, werd hij aangezien voor Nuno Mendes. De Portugese linksback van Paris Saint-Germain speelt het hele seizoen met de Franse wereldster Mbappé voor zich. Die vraag kreeg de verbouwereerde Munetsi echter voorgeschoteld: ‘Hoe is het om met Mbappé te spelen?’

Munetsi, international van Zimbabwe, probeerde het eerst nog stoïcijns uit te leggen. Hij speelde tenslotte helemaal niet voor Paris Saint-Germain en de transfer van Mbappé naar Stade Reims kwam er ook nooit. Na luttele seconden barstte hij in lachen uit.

Toen de journalist met schaamrood op de kaken zijn excuses aanbood, zag Munetsi er de humor wel van in. De middenvelder ging met een lach op zijn gezicht verder, terwijl de pers verder moest wachten op Mendes.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.