Blinker krijgt mooie rol in bekerfinale als Feyenoord wint

Reacties

Wint Feyenoord ten koste van NEC de finale om de TOTO KNVB Beker, dan reikt Regi Blinker de bokaal uit. Dat hebben de Rotterdammers dinsdagavond bekendgemaakt.

Blinker krijgt mooie rol in bekerfinale als Feyenoord wint
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
N.E.C.
N.E.C.

Blinker is erg blij met de kans die hem geboden is door Feyenoord. Hij hoopt dat het meest positieve scenario voor de club van zijn hart uitkomt. 'Ik ben enorm trots en vereerd dat ik door deze prijsuitreiking ben gevraagd, maar om de rol te kunnen vervullen zal Feyenoord natuurlijk eerst de wedstrijd nog moeten winnen. Dat zal niet makkelijk worden aangezien ze met NEC een ploeg in vorm treffen. Maar hopelijk gaat het ze lukken, want ik weet zelf hoe geweldig het is om deze prijs met Feyenoord te winnen. Dat blijft je altijd bij', aldus Blinker op de Feyenoord-site.

De nu 54-jarige Blinker speelde meer dan driehonderd wedstrijden voor Feyenoord. Hij was basisspeler toen Feyenoord dertig jaar geleden in de finale van NEC won. In totaal won de flankspeler van weleer met de topclub liefst vier keer het Nederlandse bekertoernooi.

Feyenoord en NEC staan op zondag 21 april tegenover elkaar in de finale. Feyenoord speelt eerst komende zondag in de Eredivisie nog uit tegen Fortuna Sittard. NEC neemt het op die dag in eigen huis op tegen PEC Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.