Blind laat zich zien op trainingsveld en zet stappen richting EK

Reacties

Daley Blind heeft nieuwe stappen gezet op weg naar het EK met Oranje. De 31-jarige verdediger van Ajax was zaterdag op het trainingsveld te vinden.

Blind laat zich zien op trainingsveld en zet stappen richting EK
© Pro Shots

'Daley Blind zet volgende stappen in zijn herstel en traint individueel op het veld', zo schrijft Ajax bij een foto waarop te zien is dat Blind met een bal aan de slag is. Het zijn hoopgevende beelden voor Blind en bondscoach Frank de Boer, die onlangs liet weten te verwachten dat hij over Blind kan beschikken tijdens het EK dat in juni begint.

Op 30 maart liep Blind in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar een zware enkelblessure op. Al snel werd duidelijk dat hij het seizoensslot met Ajax zou moeten missen, maar de deur richting het EK hield Blind op een kier. Afgelopen week werd Blind door De Boer ook opgenomen in de voorselectie voor het EK dat voor Nederland op 13 juni begint met een wedstrijd tegen Oekraïne.

'We gaan ervan uit dat hij het gaat redden', zei De Boer. 'Dat doen we op basis van de prognoses van de artsen en zelf staat hij er ook goed in. Daley zal er alles aan doen om het te halen, maar het zou ook kunnen dat Daley een beetje vertraging oploopt en pas gedurende het toernooi inzetbaar wordt. Laten we hopen dat hij er eerder klaar voor is. Dat is wel de verwachting, maar je weet nooit of er een terugslag komt.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.