Blind komt met cryptische reactie na nieuws over vertrek

Reacties

Daley Blind heeft via Twitter gereageerd op het nieuws dat hij mag vertrekken bij Ajax. De 32-jarige verdediger kan de Amsterdamse club transfervrij verlaten. Blind vindt het 'jammer maar typisch' dat het nieuws binnen een dag bij de media ligt.

Blind komt met cryptische reactie na nieuws over vertrek
© Pro Shots

Blind beschikt nog over een contract tot de zomer, maar mag vanwege bewezen diensten voor de club kosteloos op zoek naar een nieuwe werkgever, zo werd woensdag bekend. De international van Oranje baalt er niet alleen van dat het nieuws zo snel uitlekte. 'Het is ook nog eens een verkeerde afspiegeling van zaken', voegt hij toe op Twitter.

Blind keerde in de zomer van 2018 terug bij Ajax, nadat hij vier seizoenen voor Manchester United had gespeeld. In totaal kwam de geboren Amsterdammer tot 333 officiële wedstrijden voor Ajax. Hij won zeven keer de landstitel, twee keer de KNVB-beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer D. Blind
Meer over D. Blind
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.