Blessure Valbuena verandert perspectief Memphis

Reacties

Memphis Depay wordt bij Olympique Lyon onderworpen aan extra trainingen. De Oranje-international heeft voorlopig een concurrent minder.

Blessure Valbuena verandert perspectief Memphis

Depay leverde woensdag als invaller een flinke bijdrage aan het succes tegen AS Nancy (4-0). Voor de aanvaller is dat een mooie opsteker na zijn stroeve start bij de Franse club. 'Een doelpunt maken is altijd goed voor het vertrouwen', vertelde Gérald Baticle, die bij absentie van de zieke trainer Bruno Genesio de voorbeschouwing op het duel met Guingamp (zaterdag, 17.00 uur) voor zijn rekening nam.

De assistent beseft dat Memphis nog niet daar is waar hij verwacht wordt. 'Hij heeft een aantal maanden niet gespeeld en ontbeert dus wat wedstrijdritme. Hij krijgt extra training om de automatismen en zijn ritme te hervinden.'

De kansen op speeltijd zijn voor Memphis in elk geval gegroeid aangezien Mathieu Valbuena kampt met een blessure. De Franse international is mogelijk drie weken niet inzetbaar vanwege problemen met zijn linkerbovenbeen. Daardoor mist hij mogelijk ook de dubbele ontmoeting met AZ in de Europa League van 16 en 23 februari.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.