Blessure Gabriel zet druk op Arsenal-jacht op verdediger

Reacties

Een week voor de start van het nieuwe seizoen is de spoeling bij Arsenal door het wegvallen van Gabriel Paulista zeer dun geworden. De situatie dwingt The Gunners tot actie op de transfermarkt.

Blessure Gabriel zet druk op Arsenal-jacht op verdediger

Gabriel hield aan de vriendschappelijke wedstrijd tegen Manchester City van zondag in Göteborg een enkelblessure over. De Braziliaan heeft naar verwachting zeker zes weken nodig voor zijn herstel.

Het wegvallen van Gabriel betekent dat Arsène Wenger extra verlegen zit om een nieuwe centrale verdediger. De Franse manager kan enkele maanden niet beschikken over de zwaar geblesseerde Per Mertesacker, terwijl Laurent Koscielny na zijn EK-inspanningen maandag pas de training heeft hervat.

Arsenal is nadrukkelijk in verband gebracht met Shkodran Mustafi. Volgens Engelse media bereidt de Londense club een bod van 35 miljoen euro voor om de Duitse international weg te plukken bij Valencia. Wenger zou het liefst de overgang afronden voor komend weekend de competitie voor Arsenal start met een duel met Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.