Blessure én aanklacht: vrees van Klopp komt uit

Reacties

De aanklager van de Engelse bond heeft Liverpool-manager Jürgen Klopp beschuldigd van ongepaste uitspraken richting de scheidsrechter na het duel met Tottenham Hotspur. De Duitse coach voelde de bui al hangen na zijn uitspraken.

Blessure én aanklacht: vrees van Klopp komt uit
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
4 - 3
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Liverpool kwam tegen Tottenham erg snel op een 3-0 voorsprong, gaf het weg, om vervolgens diep in extra tijd alsnog de 4-3 te maken. Het leverde Klopp een rol in de spotlights op, want bij het vieren van dat late doelpunt liep de coach een blessure op. Hij leek ook wat onvriendelijke woorden tegen vierde official John Brooks te zeggen.

Na het laatste fluitsignaal moest vooral scheidsrechter Paul Tierney het ontgelden bij Klopp. 'We hebben zo onze geschiedenis met Tierney, ik weet echt niet wat hij tegen ons heeft. Hij heeft gezegd dat er geen problemen zijn, maar dat kan niet waar zijn. Hoe hij naar me kijkt, ik begrijp het niet.'

Deze uitspraken komen Klopp dus mogelijk op een boete en/of schorsing te staan. De FA heeft de Duitser aangeklaagd, de coach van Liverpool heeft enkele dagen om te reageren op de aanklacht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.