Blessure Coutinho dwingt Koeman tot keuzes in CL-kraker tegen Juve

Reacties

Ronald Koeman kan in de Champions League-kraker tegen Juventus van komende woensdag geen beroep doen op Philippe Coutinho. De Braziliaanse spelmaker heeft een hamstringblessure overgehouden aan de verloren Clásico van afgelopen zaterdag.

Blessure Coutinho dwingt Koeman tot keuzes in CL-kraker tegen Juve
© Pro Shots
Juventus
Juventus
0 - 2
Barcelona
Barcelona

Coutinho speelde de wedstrijd tegen Real Madrid (1-3) van begin tot eind mee, maar is toch niet schadevrij uit de strijd gekomen. Zondag bleek uit tests dat de 28-jarige Braziliaan voorlopig niet in actie kan komen. Barcelona meldt zelf niet hoelang Koeman hem moet missen, maar volgens Spaanse media komen de wedstrijden van komende week tegen Juventus en Alavés (zaterdag) sowieso te vroeg. Of Coutinho voor de interlandperiode nog wel van de partij is tegen Dinamo Kiev en Real Betis, zal moeten blijken.

Het zorgt ervoor dat Koeman richting de CL-kraker van woensdag tegen Juventus moet sleutelen aan zijn opstelling. Coutinho, dit seizoen weer in ere hersteld door de voormalig bondscoach van Oranje na een verhuurperiode bij Bayern München, was dit seizoen in vijf van de zes wedstrijden basisspeler (alleen tegen Getafe viel hij in). Volgens Spaanse media zijn er diverse opties voor de nummer 10-positie: Lionel Messi, de zeventienjarige Pedri of Antoine Griezmann. Die laatste optie is saillant, gezien de recente uitspraken van de Fransman.

Programma Barcelona tot interlandperiode november


Wo 28 okt. 2020

Za 31 okt. 2020

Wo 4 nov. 2020

Za 7 nov. 2020

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Philippe Coutinho
Meer over Philippe Coutinho
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.