Blatter zwijgt over kritisch Europa

Reacties

FIFA-president Sepp Blatter heeft dinsdagavond tijdens de opening van het jaarlijkse congres niet gereageerd op de aanval uit de UEFA. Landgenoot Michael van Praag werd voorafgaand aan het congres wereldnieuws nadat hij de 78-jarige Zwitser had verzocht om zich niet opnieuw verkiesbaar te stellen.

Blatter zwijgt over kritisch Europa

Tijdens een potsierlijke openingsceremonie stelde Blatter dat 'het voetbal gevierd' moest worden. 'Als er problemen zijn dan kunnen ze misschien worden opgelost. Maar nu is het tijd voor feest, morgen zullen we discussiëren.' De vergadering begint woensdag om half drie Nederlandse tijd. Zijn hernieuwde kandidatuur staat echter niet op de agenda.

KNVB-voorzitter Michael van Praag denkt dat het wellicht niet eens ter sprake komt. In het UEFA-hotel zijn diverse scenario's de revue gepasseerd. 'Het zou zo kunnen zijn dat hij de vergadering woensdag sluit met een speech waarin hij bekend maakt dat hij zich opnieuw verkiesbaar stelt. Dan zal hij hopen op een groot applaus.'

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.