Blackburn Rovers troeft Vitesse af inzake Petrovic

De zeker lijkende komst van de Servische middenvelder Radosav Petrovic naar Vitesse, is van de baan. Het talent staat op het punt een contract bij Blackburn Rovers te tekenen.

Blackburn Rovers troeft Vitesse af inzake Petrovic

Het afketsen van een transfer naar Vitesse is de volgende teleurstelling voor Vitesse op de transfermarkt. Tegenover een ware uittocht van spelers stonden tot dinsdag enkel nog de komst van een talent uit Estland, een jongeling uit Ecuador en twee jonge Brazilianen. Piet Velthuizen kwam dinsdag tot persoonlijke overeenstemming met Vitesse en zal woensdag medisch gekeurd worden.

Voor technisch directeur Ted van Leeuwen, die vorige week nog liet doorschemeren dat er zeker nog vier spelers bij moeten komen, is het nu vooral afwachten. De club heeft het vizier momenteel vooral gericht op een middenvelder en een linkeraanvaller.

'Er zijn op de achtergrond allerlei zaken in beweging, alleen is de uitkomst nog niet zichtbaar', aldus Van Leeuwen. 'We zitten momenteel in de wachtkamer, en je kunt moeilijk zeggen wanneer we met versterkingen naar buiten kunnen treden. Maar dat er nog nieuwe spelers bij moeten komen, is voor iedereen duidelijk.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's