Bizarre worstelpartij levert Savic en Torres rode kaart op bij Atlético - Barça

De wedstrijd tussen Atlético Madrid en Barcelona kende zondagavond een opvallend einde. Stefan Savic en Ferran Torres kregen na een onderlinge worstelpartij allebei een directe rode kaart.

© Ziggo Sport

Atlético Madrid
0 - 1
Barcelona
Barcelona

Het akkefietje ontstond aan het begin van de zes minuten durende blessuretijd. De twee spelers waren betrokken bij een duel om de bal, maar hadden vervolgens alleen nog maar oog voor elkaar. Scheidsrechter José Munuera Montero had al snel genoeg gezien en deelde twee rode kaarten uit.

Later in de blessuretijd kwam Barcelona goed weg, toen Ronald Araújo een inzet van Antoine Griezmann voor de doellijn weghaalde. Daardoor won Barcelona met 0-1 en nam het een voorsprong van drie punten op nummer twee Real Madrid.