Bizarre taferelen: PSV en HSV herstarten oefenduel na rode kaart Ramalho

De opmerkelijke situatie bij het oefenduel tussen PSV en Hamburger SV heeft een nieuw hoofdstuk gekregen. Beide ploegen wilden in de tweede helft door met elf man, ondanks een rode kaart voor PSV-verdediger André Ramalho in het eerste bedrijf. Aangezien dat niet mocht van de scheidsrechter, werd de wedstrijd herstart met een 0-0 beginstand.

PSV
PSV
2 - 2
Hamburger SV

PSV en HSV waren eensgezind en wilden de wedstrijd het liefst met elf tegen elf hervatten. De scheidsrechterscommissie in Spanje stak daar echter een stokje voor en wilde de officiële regels handhaven. Beide ploegen besloten het duel ondanks de 2-2 tussenstand dan maar helemaal opnieuw te beginnen.

Door de gespeelde 'eerste helft' spelen de ploegen in het herstarte duel slechts 45 minuten. In de eerste wedstrijd zorgden doelpunten van Guilherme Ramos, Robert Glatzel en twee treffers van Luuk de Jong voor een 2-2 eindstand.