Bizarre blessure voor Sherwood, Sneijder onderscheidt zich

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bizarre blessure voor Sherwood, Sneijder onderscheidt zich

• In navolging van Ronald Koeman is ook manager Tim Sherwood (foto) geblesseerd geraakt. De keuzeheer van Aston Villa scheurde zijn hamstring toen hij kwaad een bidon wegtrapte om te protesteren tegen een gele kaart voor Carles Gil.

'Ik weet niet hoe je zoiets viert.'
Thomas Vermaelen werd zaterdag matchwinner bij Barcelona tegen Málaga. De ex-Ajacied vierde zijn eerste treffer in Catalaanse dienst totaal niet uitbundig, maar dat kwam volgens hem vooral omdat hij het niet gewend was om te scoren. (Het Nieuwsblad)

• Met twee treffers was Wesley Sneijder zaterdag belangrijk voor Galatasaray tegen Konyaspor (1-4). En ook na afloop onderscheidde de Nederlander zich bij het bedanken van de fans...

'Hij zal hier dinsdag wel moeten komen trainen, ik laat hem niet gaan in ieder geval.'
Yassin Ayoub reageert op de transferperikelen rond FC Utrecht-spits Sébastien Haller. De middenvelder vertelde voor de camera van de NOS nog maar eens hoe belangrijk de Fransman voor het elftal is. En dat hij er zelf alles aan zou doen om hem in de Domstad te houden.

• Supporters van Fenerbahçe hoopten die van Celtic, aanstaand tegenstander in de Europe League-poule waarin ook Ajax zit, alvast te intimideren...

... maar dat werd in Schotland niet al te serieus genomen. (The Telegraph)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.