Biseswar moet bij Feyenoord op zijn tellen passen

Technisch directeur Martin van Geel en trainer Ronald Koeman nemen geen verdere maatregelen tegen Diego Biseswar. Met de excuses van de aanvaller is de zaak gesloten.

Biseswar moet bij Feyenoord op zijn tellen passen

Van Geel heeft niet overwogen Diego Biseswar (23) een boete op te leggen, nadat hij tegen Go Ahead Eagles alle interne afspraken schond door na zijn wissel niet in de dug-out plaats te nemen. Oefenmeester Ronald Koeman ontstak in woede en vertelde een 'hekel te hebben aan spelers die denken dat ze groter zijn dan de club'.

Desondanks nam de coach Biseswar wel mee naar FC Groningen, waar hij hem zelfs nog liet invallen. 'Diego heeft de dag na de wedstrijd tegen Go Ahead in de groep zijn excuses aangeboden', zegt Van Geel.

'Daarmee was voor zowel Ronald als voor mij de kous af. Stel dat hij dat niet had gedaan, ja, dan was een boete het overwegen waard geweest. Ronald heeft hem terecht aangepakt, maar als dan excuses volgen, moet het ook een keer klaar zijn.'

'Als je voor dit soort dingen spelers gaat wegsturen, heb je er aan het einde van het seizoen weinig, want dit gebeurt bij iedere club. Maar iedereen bij ons weet nu wel dat we dit gedrag absoluut niet accepteren', aldus van Geel. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's