Bioscoopbezoekje biedt Rode hoop voor return in Napels

Reacties

Weinigen zullen een cent geven voor de kansen van Eintracht Frankfurt op het bereiken van de kwartfinale van de Champions League, maar bij de Duitse ploeg leeft nog altijd hoop dat de 0-2 thuisnederlaag tegen Napoli in de heenwedstrijd niet fataal zal blijken.

Bioscoopbezoekje biedt Rode hoop voor return in Napels
© Pro Shots
Napoli
Napoli
3 - 0
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt

Trainer Oliver Glasner en aanvoerder Sebastian Rode mochten aanschuiven in de perszaal van het Stadio Diego Armando Maradona. 'We zijn hier om een ronde verder te komen', begon Rode onomwonden. 'De uitgangspositie is volgens mij ook helemaal niet zo negatief als in de buitenwacht wordt gedaan. We willen ons zo goed mogelijk presenteren en verwachten veel van onszelf. We zullen eens zien wat er nog in het vat zit hier.'

Dat zullen ze moeten doen zonder het altijd in grote aantallen meereizende publiek van Eintracht. Glasner en Rode zijn allebei van mening dat het een gemis zal zijn dat de autoriteiten in Napels geen Duitse supporters toelaten. 'We hebben uit al vaak feestgevierd samen, we zullen alles geven om te zorgen dat we dat in een volgende ronde kunnen inhalen', aldus Rode, die een bijzondere manier had gevonden om zichzelf wat moed te verschaffen.

Rode besloot op een vrije middag eens de bioscoop in te duiken. Op het witte doek is er in en rond Frankfurt sinds kort een nieuwe blockbuster, met een voor Rode vrij bekend script: de film gaat over het glorieuze afgelopen seizoen van Die Adler. 'Daar heb ik nogmaals gezien dat het nooit verkeerd is om vroeg te scoren, zoals tegen Barcelona of West Ham United', haalde Rode herinneringen boven aan de Europa League-winst van vorig jaar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.