'Binnen drie weken duidelijk of Jans trainer Zwolle wordt'

PEC Zwolle en Ron Jans hebben onlangs een tweede gesprek gevoerd aangaande de vacante positie van hoofdtrainer voor volgend seizoen. De huidige nummer dertien van de Eredivisie hoopt Jans binnen te halen als nieuwe hoofdtrainer. Dat onthulde PEC-voorzitter Adriaan Visser via Twitter.

'Binnen drie weken duidelijk of Jans trainer Zwolle wordt'

'Gistermiddag, samen met technisch directeur Gerard Nijkamp en lid van de RvC Erben Wennemars, prima vervolggesprek gehad met Ron Jans voor hoofdcoach bij PEC Zwolle. Wordt vervolgd in de week van 11 maart', twitterde sportbestuurder Visser.

De voormalige coach van FC Groningen, SC Heerenveen en Standard Luik bevestigde zondag de gesprekken tijdens het studioprogramma van Eredivisie Live. 'Het was zelfs al het derde gesprek', aldus Jans. 'Binnen een week of drie zal duidelijk zijn of het wel of niet doorgaat.'

'We hebben serieuze gesprekken gevoerd, maar ik heb daarbij wel direct aangegeven dat ik nog niet wilde beslissen. Het kan dus beide kanten op', vervolgde de 54-jarige oefenmeester, die in oktober vorig jaar werd ontslagen bij zijn laatste werkgever Standard.

Art Langeler gaf eerder dit seizoen al te kennen na dit seizoen te stoppen als eindverantwoordelijke bij de club uit Zwolle. De 42-jarige coach promoveerde vorig jaar vanuit de Jupiler League naar het hoogste niveau in Nederland. Langeler gaf destijds te kennen toe te zijn aan iets nieuws.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen