Bijzondere Premier League-rentree voor Kompany, kraker op zondag

Reacties

Burnley mag gelijk aan de bak bij de aftrap van het nieuwe Premier League-seizoen. De kampioen van het Championship ontvangt op vrijdag 11 augustus kersvers treblewinnaar Manchester City.

Bijzondere Premier League-rentree voor Kompany, kraker op zondag
© Pro Shots

De ontmoeting is een speciale voor Vincent Kompany. De voormalige verdediger van Manchester City en huidig oefenmeester van Burnley gaat de strijd aan met zijn oude trainer Pep Guardiola.

Arsenal, dat tweede werd afgelopen seizoen in de Premier League, neemt het een dag later op tegen Nottingham Forest. Het Manchester United van Erik ten Hag komt op de maandag voor het eerst in actie. De tegenstander op Old Trafford is Wolverhampton Wanderers. Medio mei won Manchester United dat affiche nog met 2-0 door doelpunten van Anthony Martial en Alejandro Garnacho.

Op zondag 13 augustus wacht in de eerste speelronde van het nieuwe seizoen gelijk een fraaie kraker. Chelsea, dat na een uiterst teleurstellend seizoen uit is op eerherstel, bindt dan de strijd aan met Liverpool, dat uiteindelijk vijfde werd tijdens het afgelopen seizoen. Luton Town, de meest opmerkelijke nieuwkomer in jaren, gaat op de eerste speeldag op bezoek bij Europa League-deelnemer Brighton & Hove Albion. Sheffield United keert terug met een thuiswedstrijd tegen Crystal Palace.

Het complete programma voor de eerste speelronde in de Premier League:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.