Bijzondere beelden: Sneijder gaat uit zijn dak bij harde kern Inter

Reacties

Wesley Sneijder was dinsdagavond als analyticus van RTL7 te gast bij Internazionale - AC Milan, maar zat tijdens de wedstrijd bij de Curva Nord, waar de fanatieke aanhang van Inter zit. Sneijder genoot met volle teugen.

Bijzondere beelden: Sneijder gaat uit zijn dak bij harde kern Inter
Internazionale
Internazionale
1 - 0
AC Milan
AC Milan

Sneijder werd voor de wedstrijd in Giuseppe Meazza al luidkeels onthaald door Inter-fans en gaf bij RTL7 aan een uitnodiging te hebben gekregen om samen met oud-teamgenoot Marco Materazzi bij de harde kern te komen zitten op de Curva Nord.

Zowel Sneijder als Materazzi ging op de uitnodiging in. De winnaars van de Champions League in 2010 beleefden een bijzondere avond tussen de fanatieke Inter-fans. Na de 1-0 van Lautaro Martínez gingen Sneijder en Materazzi uit hun dak en dat bleef niet onopgemerkt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Inter bereikte dinsdagavond ten koste van stadgenoot AC Milan voor het eerst sinds dertien jaar de finale van de Champions League. In het seizoen 2009/10 wonnen de Nerazzurri onder leiding van trainer José Mourinho en met Sneijder de eindstrijd ten koste van het Bayern München van Louis van Gaal, Mark van Bommel en Arjen Robben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.