Bijlow ziet toekomst bij Feyenoord: 'Ik zie in Nederland geen andere club'

Reacties

Feyenoord wil het contract van Justin Bijlow openbreken, maar een akkoord laat nog op zich wachten. De 23-jarige doelman liet tijdens het perspraatje richting de return in de Conference League-voorronde tegen FC Drita echter weten zijn nabije toekomst in De Kuip te zien liggen.

Bijlow ziet toekomst bij Feyenoord: 'Ik zie in Nederland geen andere club'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 2
Drita
Drita

Behalve trainer Arne Slot schoof ook Bijlow aan om vooruit te blikken op het duel in De Kuip tegen de Kosovaren. De doelman erkende dat er een eerste gesprek is geweest tussen Feyenoord en zijn zaakwaarnemer. 'Ik ben heel blij dat de club het vertrouwen naar mij uitspreekt. De rest is voor de zaakwaarnemers', reageerde de jeugdinternational, die nog tot 2023 onder contract staat.

Zou Bijlow dat verlengen, dan betekent het dat hij zijn nabije toekomst verbindt aan Feyenoord. Maar op de langere termijn sluit de geboren Rotterdammer een transfer niet uit. 'Ik wil altijd het hoogst haalbare halen en ik zie in Nederland geen andere club dan Feyenoord, laat dat duidelijk zijn', leek hij te doelen op de gevoelige overstap naar Ajax die Steven Berghuis onlangs maakte.

Voor Bijlow is een dergelijke transfer als rasechte Feyenoord geen optie. Lees in onderstaand PRO-stuk alles over zijn roots.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer J. Bijlow
Meer over J. Bijlow
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.