Bijlow moet eerste training Feyenoord in De Kuip laten schieten

Reacties

Feyenoord heeft woensdagochtend voor het eerst in het nieuwe seizoen getraind onder toeziend oog van supporters. Doelman Justin Bijlow moest de oefensessie in De Kuip aan zich voorbij laten gaan.

Bijlow moet eerste training Feyenoord in De Kuip laten schieten
© Pro Shots

De training in de Rotterdamse voetbaltempel is sinds de coronabreak de eerste van Feyenoord waarbij fans van de club welkom zijn. Maximaal 1.800 supporters konden de verrichtingen van de selectie van trainer Dick Advocaat vanaf de tribune gadeslaan.

De spelersgroep van Feyenoord was niet helemaal compleet. Zo ontbrak Bijlow wegens een lichte blessure, de doelman wordt snel weer terug verwacht. Steven Berghuis is nog herstellende van een longinfectie, Cristian Conteh wacht nog op de juiste papieren.

Feyenoord werkt toe naar de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Komende zondag is stadgenoot Sparta Rotterdam de tegenstander in De Kuip. Tijdens de Rotterdamse derby mogen maximaal 7.000 supporters aanwezig zijn volgens de corona-richtlijnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.