Bijgelegde ruzie maakt weg vrij voor Juve-comeback Conte

Reacties

Antonio Conte staat klaar om in 2023 Juventus weer onder zijn hoede te nemen. De Italiaanse trainer heeft daartoe een oude ruzie bijgelegd.

Bijgelegde ruzie maakt weg vrij voor Juve-comeback Conte
© Pro Shots

Massimilliano Allegri is er (nog) niet in geslaagd Juventus weer op de rails te krijgen. De pijnlijke uitschakeling in de Champions League heeft geleid tot speculaties over een nieuwe wisseling van de wacht met een andere oude bekende als belangrijkste kandidaat voor de vacature.

Volgens La Gazzetta dello Sport is namelijk Conte de man die De Oude Dame komende zomer weer moet gaan leiden. De oud-international zou de onderhandelingen met Tottenham Hotspur over een verlenging van zijn in 2023 aflopende contract hebben geparkeerd vanwege de Turijnse interesse. Conte heeft de laatste weken ook veelvuldig geklaagd over een gebrek aan daadkracht met betrekking tot versterkingen.

Een van de obstakels voor een terugkeer naar Turijn was de verslechterde relatie met Juventus-president Andrea Agnelli na het zomerse vertrek in 2014. In 2019 was dat de reden dat Conte niet in aanmerking kwam voor de vacature in Turijn. Volgens La Gazzetta is die ruzie bijgelegd en kan de oud-international na negen jaar alsnog zijn comeback maken bij de club die hij als speler en als trainer successen heeft gebracht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.