'Bij PSV mislukte middenvelder gaat nu twee wereldsterren achterna'

Reacties

Adrian Fein is op weg naar de Amerikaanse MLS, zo schrijft Sport1 zondagmiddag. De middenvelder van Bayern München traint volgens de Duitse tv-zender al mee bij LAFC, de nieuwe club van Gareth Bale en Giorgio Chiellini.

'Bij PSV mislukte middenvelder gaat nu twee wereldsterren achterna'
© Pro Shots

Fein staat nog een jaar onder contract bij Bayern, maar speelde nooit een officiële wedstrijd voor het eerste elftal. Daar heeft hij ook geen uitzicht op. Fein wordt al sinds het seizoen 2018/19 verhuurd en speelde respectievelijk voor Jahn Regensburg, Hamburger SV, PSV en Greuther Fürth.

Bij PSV kwam hij op Deadline Day in oktober 2020 samen met Mario Götze en Marco van Ginkel binnen om het middenveld te versterken. In het huurcontract zat een optie tot koop van zes miljoen euro, maar Fein maakte onvoldoende indruk. Roger Schmidt liet zijn landgenoot negen keer invallen en vier keer vanaf de aftrap beginnen. 

Nu lijkt Fein twee wereldsterren achterna te gaan en de derde zomeraanwinst van LAFC te worden. Hoewel hij al schijnt mee te trainen in Los Angeles, is er nog geen witte rook vanuit de betrokken clubs.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.