Bezoek aan Londen wakkert Premier League-droom Bero aan

Reacties

Ooit wil Matús Bero in de Premier League spelen. Vitesse hoopt de belangrijke middenvelder voorlopig in Arnhem te houden. De Slowaakse middenvelder is momenteel met Vitesse in onderhandeling over een nieuwe verbintenis. Vitesse wil het medio 2022 aflopende contract van de 26-jarige Slowaak graag verlengen.

Bezoek aan Londen wakkert Premier League-droom Bero aan
© Pro Shots

Met Bero op het veld liet Vitesse zich donderdag van zijn beste kant zien. In het Conference League-duel met Tottenham Hotspur vocht Vitesse zich knap terug na een razendsnelle 3-0 achterstand. Uiteindelijk werd het, mede door een goal van Bero, 3-2 en moest Spurs nog alle zeilen bijzetten. Bero ging zoals gewoonlijk voorop in de strijd.

Het bezoek aan de Londense voetbaltempel bevestigde voor Bero alleen maar meer zijn droom. Ooit hoopt hij in de Premier League te spelen. 'Misschien niet nu, maar ooit zou het schitterend zijn. Ik heb ernaar uitgekeken hier tegen Tottenham te spelen en ik heb ervan genoten. Voor mijzelf was het ook een bevestiging dat ik dit niveau aankan, ik heb kunnen laten zien wie ik ben. We hebben ons als Vitesse kunnen laten zien.'

De voormalige middenvelder van Trabzonspor en AS Trencín proefde hoe blij de Vitesse-fans met het knappe optreden in Londen waren. 'Ik zag de trots in hun ogen. We hebben genoten, het was geweldig. Je wilt qua resultaat altijd meer en het zat er ook echt in, maar we moeten verbeteren in de afwerking van kansen.'

Lees in de nieuwe VI en op VI PRO een uitgebreide reportage over de week van Vitesse. Van Londen naar Arnhem, waar drie dagen na de knappe prestatie tegen Spurs de aansluiting met de top van de Eredivisie werd gevonden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.