'Beste verdediger van Serie A' bevestigt transferwens in aanloop naar WK

Reacties

Gleison Bremer hoopt komende zomer Torino te verlaten voor een van de geïnteresseerde topclubs. De gewilde Braziliaan, in het afgelopen seizoen uitgeroepen tot Beste verdediger van de Serie A, geeft aan een stap hogerop te willen maken.

'Beste verdediger van Serie A' bevestigt transferwens in aanloop naar WK
© Pro Shots

'Ik heb de trainer en de directie laten weten dat ik van club wil veranderen. Ze vroegen me nog een jaar te blijven en na komend seizoen een volgende stap te maken', aldus Bremer tegen ESPN. 'Mijn wens is om in de Champions League te spelen en een uitnodiging te verdienen voor de Braziliaanse nationale ploeg.'

De Braziliaan maakte in de zomer van 2018 voor een kleine zes miljoen euro de stap van Atlético Mineiro naar Torino. De nummer tien van de Serie A in het afgelopen seizoen vraagt nu naar verluidt vijftig miljoen euro voor Bremer, die nadrukkelijk wordt gelinkt aan Internazionale, Chelsea en Tottenham Hotspur.

'Ik wil op een veel hoger niveau spelen en ik denk dat dat een kwestie van tijd is. Ik moet kijken wat voor mij de opties zijn, maar ik verwacht volgend seizoen niet meer voor Torino te spelen', zei de Braziliaanse mandekker, die bij Torino nog een contract heeft tot de zomer van 2024.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.