'De Ligt kan ook bij Liverpool duo vormen met Virgil van Dijk'

Reacties

Matthijs de Ligt krijgt er mogelijk een optie bij. Corriere dello Sport schrijft dat ook Liverpool op de voorste rij zit voor de centrale verdediger.

'De Ligt kan ook bij Liverpool duo vormen met Virgil van Dijk'
© Imago

De 22-jarige De Ligt werd al gelinkt aan onder meer Barcelona, Paris Saint-Germain, Chelsea en Manchester United, maar ook Liverpool schijnt dus belangstelling te hebben. Op Anfield zou De Ligt eventueel een koppel kunnen vormen met Virgil van Dijk.

Hoewel De Ligt nog tot medio 2024 vastligt bij Juventus, is het onduidelijk of hij na de zomer in Turijn te bewonderen is. 'Er worden momenteel gesprekken gevoerd. Als het moment daar is, dan beslis ik of ik ga verlengen of dat ik verder wil kijken. Ik kijk altijd naar wat het beste is voor mezelf qua sportief project', zei De Ligt zondag bij de NOS.

Juventus hoopt dat De Ligt zijn contract verlengt; volgens Sky Italia gáát De Ligt binnenkort ook met twee jaar bijtekenen. Echter, zolang dat niet gebeurd is, lijken clubs als Liverpool nog kans te maken. In het contract van De Ligt zou overigens een gelimiteerde transfersom van 125 miljoen euro zijn opgenomen.

La Gazzetta dello Sport schrijft intussen dat Juventus al bezig is met ‘plan B’. Bremer van Torino en Josko Gvardiol van RB Leipzig worden gezien als potentiële opvolgers.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.