Berghuis richt zich tot Feyenoord: 'Trots en dankbaar'

Steven Berghuis heeft zich na zijn transfer naar Ajax gericht tot Feyenoord. Op zijn Instagram vertelt de aanvaller trots en dankbaar te zijn.

Berghuis richt zich tot Feyenoord: 'Trots en dankbaar'
© Pro Shots

'Feyenoorders, ik wil de club, het team, de staf en ook alle supporters heel erg bedanken voor de afgelopen vijf seizoenen bij Feyenoord', schrijft Berghuis op social media. De flankspeler noemde eerder in een reactie op de website van Ajax sportieve ontwikkeling als drijfveer voor zijn stap naar Amsterdam.

Berghuis was de afgelopen jaren de belangrijkste speler bij de Rotterdammers, hij was in totaal bij 118 Eredivisie-doelpunten rechtstreeks betrokken. Berghuis neemt dan ook afscheid met aardig wat prijzen op zak. 'Ik ben trots en ook dankbaar dat ik 199 officiële wedstrijden voor Feyenoord heb mogen spelen. En we samen de landstitel, KNVB-beker en twee Johan Cruijff schalen hebben gewonnen waardoor ik me heb kunnen ontwikkelen tot wie ik nu ben.'

Als de medische keuring geen problemen aan het licht brengt, tekent Berghuis tot medio 2025 bij Ajax.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's