Berghuis begrijpt spreekkoren in De Kuip

Reacties

Feyenoord won vijf competitiewedstrijden op rij, waarbij met name de zege op PSV veel indruk maakte. Zondag gaf de ploeg echter niet thuis tegen Fortuna Sittard, dat een zege veiligstelde in De Kuip (0-2). Steven Berghuis baalde na afloop flink van het verlies.

Berghuis begrijpt spreekkoren in De Kuip

Berghuis beaamde dat Feyenoord de laatste weken goodwill kweekte met de succesvolle serie in de competitie. 'Ook voor onszelf hielden we daar een goed gevoel aan over. Vandaag kwamen we niet eens zo vaak in de problemen, maar we waren gewoon niet creatief genoeg om erdoorheen te spelen', aldus de aanvaller bij FOX Sports.

Volgens Berghuis is Fortuna Sittard geen eenvoudige tegenstander, voor welke club dan ook. 'Iedereen denkt dat je er zomaar even van wint, maar daarvoor moet je wel eerst goed spel op de mat leggen. Daar waren we niet goed genoeg voor, we hadden iedere keer moeite met hun spitsen', analyseerde de flankspeler.

De 0-1 van Lars Hutten bracht Feyenoord alleen maar verder in de problemen, zag ook Berghuis. 'Natuurlijk blijf je erin geloven en je kunt ook zo twee goals maken. Maar na die 0-1 begonnen we tegen onszelf te voetballen en werden we gehaast', baalde Berghuis. Dat het publiek in Rotterdam-Zuid zich liet horen en 'schaam je kapot' scandeerde was ook hem opgevallen. 'Ja, natuurlijk snap ik dat. Maar ik kan er niks mee. Wat moet ik erover zeggen?'

'Pijnlijk dat Fortuna niets gestolen heeft bij Feyenoord'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.