Berbatov waarschuwt Sancho: 'Hij overschat hoe belangrijk hij is'

Reacties

De ruis op de lijn tussen Jadon Sancho en Erik ten Hag, zijn manager bij Manchester United, maakt hoe langer hoe meer tongen los. Nu heeft ook Dimitar Berbatov, de Bulgaarse ex-spits van United, zich in het debat gemeld.

Berbatov waarschuwt Sancho: 'Hij overschat hoe belangrijk hij is'
© Pro Shots

Sancho uitte begin deze maand kritiek op Ten Hag en is sindsdien geen onderdeel meer van diens plannen, Britse media menen te weten dat de coach excuses van zijn pupil wil voordat Sancho in genade wordt aangenomen. Meerdere van zijn huidige collega's zouden de aanvaller inmiddels hebben gemaand om het boetekleed aan te doen, nu heeft Berbatov ook raad gegeven.

'Als het zo doorgaat, wordt het niks met Sancho bij United. Ik vind het heel jammer dat dit openbaar is geworden en dat erover gepraat wordt. Dit soort dingen gebeuren wel vaker, maar dan blijven ze binnenskamers. In dit geval zit Sancho er al meer dan twee jaar en heeft het nog niet gewerkt. Sancho weet dat zelf ook wel, en misschien schuilt daarin zijn onvrede', gist Berba in gesprek met bookmaker Betfair.

'Soms, en ik hoop dat het in dit geval niet op gaat, overschat een speler zijn eigen waarde voor de club. Bij Cristiano Ronaldo ligt dat anders, die heeft alles bereikt. Ik speelde bij United toen Wayne Rooney ruzie kreeg met de manager, en dat werd opgelost. Sancho overschat denk ik hoe belangrijk hij is. Hij heeft nog niet veel gewonnen daar, dat is een andere situatie. United kan makkelijk besluiten om hem van de hand te doen', waarschuwde de Bulgaar.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer J. Sancho
Meer over J. Sancho
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.